Zonnepanelen Amstelveen

Zonnepanelen in Amstelveen zorgen ervoor dat zonne energie wordt opgewekt uit de zon en dat wordt omgezet tot stroom. Dat noemen wij groene stroom, omdat het energie is opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen.

Goede zonnepanelen kopen is een investering die je terugverdient omdat ze zorgen voor een hoge opbrengst en tegelijkertijd de waarde van jouw woning doen stijgen.

Wanneer je zonnepanelen op jouw dak plaatst zal de terugverdientijd gemiddeld 7 jaar zijn. Ondertussen ben je wel actief bezig met besparen op de energiekosten en jouw huishouden te voorzien van duurzame energie.

Op de website van Nederland Wekt Op lees je alles wat je moet weten over zonnepanelen in de regio Amstelveen.

Amstelveen Zonnepanelen

Duurzame energie door zonnepanelen in Amstelveen

Besparing begint met een stukje investeren in de toekomst. Het idee is aantrekkelijk om op de lange termijn te besparen op je energierekening.

De afgelopen jaren zijn de energie prijzen flink gestegen, dat heeft particulieren en bedrijven enorm in de problemen gebracht.

De overheid heeft aangekondigd dat het niet langer zo door kon gaan en dat Nederland uiteindelijk langzaamaan moest gaan verduurzamen. Door middel van verschillende subsidies en campagnes is het plan om in de toekomst ieder huis en alle bedrijven te laten draaien op energie opwekt in Nederland.

Zonnepanelen installateurs in Amstelveen

Bij Nederland Wekt Op hebben wij gecertificeerde installateurs die langskomen en de panelen plaatsen op de plek die is geadviseerd door de specialist.

Om zonnepanelen in Amstelveen te installeren op jouw dak komt er een installateur langs die gaat kijken of jouw dak geschikt is en ook wat de beste ligging is. Ze moeten namelijk zo veel mogelijk zonlicht ontvangen om voor goed opbrengst te zorgen. De specialist zal jou hierin adviseren.

Als professionele installatiebedrijf zullen wij jou natuurlijk ook adviseren in het type panelen wat goed past binnen jouw budget en wensen. Dit is afhankelijk van wat je verbruikt en de verwachtte opbrengsten.

Amstelveen zonnepanelen installateur

Zonnepanelen specialist in Amstelveen

Bij Nederland Wekt Op kan je verwachten dat jouw zonnepanelen in Amstelveen worden geplaatst door een erkend bedrijf met alle benodigde keurmerken en positieve referenties.

Wanneer je panelen plaatst moet er rekening gehouden worden met een aantal factoren, namelijk;

   

   • Afmeting, meestal is het maatwerk om te bepalen hoeveel zonnepanelen er geïnstalleerd kunnen worden.

   • Type dak, niet alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De experts moeten de daken eerst zien om te kunnen beoordelen of het geschikt is voor zonnepanelen.

   • Ligging, je wilt natuurlijk dat ze zo goed mogelijk in de zon liggen om zo veel mogelijk kwh stroom op te wekken in de zonuren. Als ze namelijk in de schaduw liggen door bomen of het dakkapel van de buren zal de opbrengst lager uitvallen.

   • Type zonnepanelen, niet alle daken kunnen veel panelen hebben. Bij een klein dak maar hoog verbruik ga je vaak voor kwalitatievere en duurdere zonnepanelen met een hoger rendement, bijvoorbeeld de monokristallijn met dubbel glas.

   • Kabelroute en omvormer, dit is namelijk alleen voor specialisten weggelegd. Die weten immers precies hoe bedrading moet lopen en die kunnen zij veilig installeren.

   • Budget, wij weten niet hoe jouw spaarrekening eruit ziet maar we proberen wel mee te denken en eventueel te adviseren op basis van jou situatie. De prijzen op de energiemarkt zijn al hoog genoeg, en dat begrijpen wij.

  Heb je een vergunning nodig voor de gemeente Amstelveen?

  Inwoners hebben in de meeste gevallen geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Amstelveen.

  Indien je een monumentaal pand bezit in de regio Amstelveen, is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente Amstelveen. De gemeente kan namelijk precies uitzoeken wat er wel en niet toegestaan is voor de inwoners en dan weet je meteen of het een goed idee is of niet.

  Zonnepanelen Amstelveen: Kosten

  Circa 10 zonnepanelen kosten met installatie ongeveer €6000, echter kan je de investering terugverdienen in ongeveer 7 jaar. Dit noemen we de terugverdientijd.

  Bij Nederland Wekt Op denken wij mee met jouw persoonlijke situatie en sturen wij een offerte op maat gemaakt. Indien je meerdere offertes wenst omdat je er nog niet helemaal uit bent voor welke zonnepanelen je gaat kiezen, behoort dat ook tot de mogelijkheid.

  De aanschaf van zonnepanelen kost wel eventjes wat, maar het heeft zeker voordelen. Over die voordelen vertellen wij jou graag verder.

  Dien vandaag nog een offerte in en laat zonnepanelen professioneel plaatsen door onze specialisten.

  Zonnepanelen prijs in Amstelveen

  Subsidie op zonnepanelen

  Momenteel is er geen subsidie meer op het plaatsen van zonnepanelen, dus ook niet voor de regio Amstelveen.

  Er is wel een subsidie op warmtenetaansluiting, zonneboilers en warmtepompen. Een combinatie van zonnepanelen met een ander alternatief waarvoor je wek subsidie kan ontvangen is uiteraard mogelijk.

  BTW teruggave belastingdienst

  Voor zonnepanelen betaal je 21% BTW. Binnen 6 maanden na oplevering kan je de 21% BTW terugvragen. Dit geldt voor elke provincie, elk huis en iedere buurt die zonnepanelen laten plaatsen, want iedereen heeft hier recht op.

  Wacht dus niet langer en geniet van dit voordeel, nu het nog kan! Neem contact op met ons ervaren team en er komt zo snel mogelijk een specialist langs om die zonnepanelen in Amstelveen, op jouw dak installeren.

  Is zonne energie alleen op te wekken met zonnepanelen?

  Energie uit de zon kan worden opgevangen door zonnepanelen, zonneboilers of een zonnetoren. Die vangen het licht en warmte van de zon op en zetten het om tot elektriciteit.

  Energie uit de zon kan op een huis, op scholen en bedrijven worden toegepast in elk gemeente. Zo zal het gebouw gebruik maken van elektriciteit opgewekt uit de zon.

  Des te meer inwoners in Noord-Holland investeren in zonnepanelen in Amstelveen en over schakelen op duurzame alternatieven, des te minder uitstoot en vervuiling er is. Het landelijke doel is dan ook dat er jaarlijks steeds meer mensen actief gaan meedoen aan het duurzaam maken van Nederland.

  Maak gebruik van de zonuren die Nederland heeft en laat onze specialist jouw zonnepanelen zorgvuldig installeren.

  Zonnepanelen adviseur

  Bij Nederland Wekt Op kijken we niet alleen naar wat je verbruikt maar ook naar de toekomst. Wij adviseren en begeleiden je naar een schoner en beter toekomst waarin we met elkaar beter kunnen zijn voor het milieu en onze planeet.

  Vraag vandaag nog je offerte voor zonnepanelen in Amstelveen aan en start aan een milieubewuster toekomst.

  Bekijk ook: Zonnepanelen in Almere en Zonnepanelen Heerhugowaard

  Scroll naar boven